accredo black logo

...tvornica dobrih emocija...

TEAM BUILDING PROGRAMI U ACCREDO CENTRU

Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo Centra. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje.
Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj strukturi.
Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura Accredo Centra – terase, prostor za odmor i opuštanje, dnevni boravak, roštilj-terasa, garderobe, tuševi, rashladni uređaji...
Dajemo vam mogućnost da gastronomske sadržaje organizirate sami ili mogu biti organizirani sa našom turističkom agencijom Accredo Travel.
Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno iskustvo, prošire svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. Naše višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamče jedinstven doživljaj prilikom posjeta našem centru

PRELISTAJTE NAŠ KATALOG TEAMBUILDING PONUDA
Prijava na newsletter

accredo gray logo

accredo paintball gray logo

accredo travel gray logo

© 2020 ACCREDO d.o.o. Sva prava pridržana.

ZASADBREG 243  •  HR-40311 LOPATINEC
T./F. +385 40 364 720  •  M. +385 98 426 380

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.