accredo black logo

...tvornica dobrih emocija...

Accredo Centar je jedinstvena turistička destinacija u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, ujedno sjedište tvrtke Accredo  d.o.o. i Accredo Paintball Shopa. Adventure park nalazi se u selu Zasadbreg koji je udaljen 10 minuta od Čakovca, te pola sata od Varaždina.

Djeca, obitelji, prijatelji ili poslovni kolege koji vole adrenalin ili su jednostavno ljubitelji dobre zabave i druženja u prirodi, već posljednjih deset godina imaju priliku na jednom mjestu upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu, te se uvjeriti zašto se još naziva “Tvornicom dobrih emocija”.

Accredo Centar je mjesto za svakoga, bez obzira na fizičku spremnost, godine…nudi nezaboravno druženje na otvorenom i u zatvorenom uz moguću organizaciju različitih evenata - teambuildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, godišnjica, završnica, domjenaka, promocija, poslovnih druženja...

 

Moramo naglasiti da ono po čemu smo drugačiji od drugih je potreba za prethodnom rezervacijom termina, uz odabir nekog programa iz naše ponude.

Na samim eventima gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje i zbog toga vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje, već će posjetitelji doživjeti jedinstveno iskustvo, proširiti svoje vidike, naučiti nove sportske vještine, opusti se i relaksirati kroz cjelodnevno druženje na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. 

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje, opuštanje, ali i natjecanje možemo izdvojiti - penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, snajper, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), airsoft duel, bacanje sjekira, te timske igre poput paintballa, Splatmastera (paintball za djecu), battle archery-a, tuba, bubble footballa, ljudskog stolnog nogometa, odbojke s ručnicima, utrka Berg autićima na pedale, križić/kružića, Formule 1…

Accredo Centar je poznat po svojim inovativnim igrama koje konstantno unapređuje i nadopunjuje u svojim programima. Tako vas i ove sezone očekuju mnoge novosti koje će oduševiti svakog posjetitelja. 

Višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba voditelja i instruktora svakoj grupi jamči jedinstven doživljaj prilikom posjeta centru.

Brojne pohvale i preporuke dosadašnjih gostiju motiviraju nas da budemo još bolji u svom jedinstvenom poslu, jer vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

KAKO SMO POČELI - 2007.
GDJE SMO DANAS - 2023. 
Prijava na newsletter

accredo gray logo

accredo paintball gray logo

accredo travel gray logo

© 2020 ACCREDO d.o.o. Sva prava pridržana.

ZASADBREG 243  •  HR-40311 LOPATINEC
T./F. +385 40 364 720  •  M. +385 98 426 380

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.