Koncept naših programa:
Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo centra. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje.
Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj strukturi.
Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura centra – terase, garderobe, dnevni boravak, tuševi, ležaljke za odmor, rashladni uređaji, kuhinja, pribor, roštilj…
Gastronomski sadržaji mogu se organizirati na više načina te se posebno dogovaraju sa svakom grupom.
Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno iskustvo, prošire svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. Naše višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamče jedinstven doživljaj prilikom posjeta našem centru.
Brojne pohvale i preporuke naših dosadašnjih gostiju motiviraju nas da budemo još bolji te nam daju potvrdu da ustrajemo u svom jedinstvenom poslu. Vaše zadovoljstvo naša je najveća nagrada.

Programi:

Š1 Školska olimpijada

Š2 Kids paintball + Školska olimpijada

Š3 Školska olimpijada + Adrenalinski park + zip-line

Š4 Školska olimpijada snova 

Š5 Teens olimpijada + Paintball /škole

Š6 Teens gold paket

Š7 Teens paintball party / škole

Š8 Kids paintball / škole 

Obiteljsko druženje – škole / vrtići

 

*moguća je prilagodba programa prema Vašim željama