Koncept naših programa:

Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo centra. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje.
Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj strukturi.
Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura Accredo Centra – terase, garderobe, dnevni boravak, tuševi, leželjke za odmor, rashladni uređaji, kuhinja, pribor, roštilj…
Dajemo vam mogućnost da gastronomkse sadržaje organizirate sami ili mogu biti ugovoreni s našim catering partnerima.
Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno iskustvo, prošire svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. Naše višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamče jedinstven doživljaj prilikom posjeta našem centru.

Programi:

T1 ACCREDO BASIC

T2 ACCREDO BUBBLE

T3 ACCREDO ARROW

T4 ACCREDO CLASSIC

T5 ACCREDO FIRE

T6 ACCREDO SUPER BUBBLE

T7 ACCREDO FLY ARROW

T8 ACCREDO FIRE FLY

T9 ACCREDO ADVENTURE

T10 ACCREDO ULTIMATE

T11 ACCREDO FULL ADVENTURE

T12 ACCREDO ULTIMATE ADVENTURE

 

*moguća je prilagodba programa prema Vašim željama