Zavrsno proglašenje - Hrvatska rukometna reprezentacija i Accredo (10)Naši rukometaši dio svojih priprema za Rio odlučili su provesti u našem malom Međimurju. Program boravka zamišljen je kao trodnevni Team building u kojem će naglasak biti na aktivnostima bez njihovog glavnog rekvizita to jest lopte te je stručni stožer reprezentacije prepustio Accredo Centru da osmisli program aktivnosti. Predložene adrenalinske aktivnosti iz naše ponude bile su apsolutno iznenađenje za naše igrače.

 

Nakon trodnevnog boravka i novog iskustva u Accredo Centru, ekipa nije krila zadovoljstvo, a aktivnosti koje smo organizirali, za cilj su imale na malo drugačiji način potaknuti vrijednosti koje reprezentacija kroz svoj rad promiče to jest prijateljstvo, zajedništvo, vjera u sebe i druge…

Berg - Hrvatska rukometna reprezentacija i Accredo (7)

 

Udruživanjem resursa Terma Life Class Sveti Martin i Accredo Centra apsolutno smo nadmašili očekivanja kompletne reprezentacije, te smo na oproštaju nakon više dnevnog nezaboravnog druženja uz brojne pohvale mogli samo čuti: “vidimo se!!!”, a ovim putem se i Accredo centar želi zahvaliti cijeloj reprezentaciji na odličnoj atmosferi, sportskom duhu te pruženoj prilici da organiziramo dio ovih priprema.