djevojacka 4Djevojačka zabava u Accredo Centru (Opcija  1)

Sportsko-rekreacijski paket(streličarstvo, penjanje na umjetnu stijenu, stolni tenis, airsoft duel, utrka BERG Go-Kartovima …)

VIŠE

 

 

IMG_1914Djevojačka zabava u Accredo Centru (Opcija 2)

Adrenalinski park+Zip-Line i sportsko-rekreacijski paket(streličarstvo, penjanje na umjetnu stijenu, stolni tenis, airsoft duel, utrka BERG Go-Kartovima …)

VIŠE

 

 

djevojacka 5Djevojačka zabava u Accredo Centru (Opcija 3)

Quad vožnja, Adrenalinski park+Zip-Line i sportsko-rekreacijski paket(streličarstvo, penjanje na umjetnu stijenu, stolni tenis, airsoft duel, utrka BERG Go-Kartovima …)

VIŠE

 

 

Koncept naših programa: Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo centra. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje. Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj strukturi. Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura centra – terase, garderobe, dnevni boravak, tuševi, ležaljke za odmor, rashladni uređaji, kuhinja, pribor, roštilj… Gastronomski sadržaji mogu se organizirati na više načina te se posebno dogovaraju sa svakom grupom.